2010. szeptember 7., kedd

Prototípus I. - Ja, ha te mondod!

Prototípusokról lesz szó - csodálatos lehet egyet birtokolni, de valahogy az az érzésem, hogy mint egy jó papnak, úgy a jó prototípus gyűjtőnek is a hit a legfontosabb erénye. Hacsak nincs egy Kenneres ismerőse. Nekem nincs, és a biztos forrás ismerete nélkül nehezen vásárolnék az ebayen, vagy online boltban  prototípust - főleg olyan csillagászati áron, amilyet rendes körülmények között illik értük fizetni.

A fényképeken "zwiebelmettnasse" - neve alapján feltehetőleg egy német gyűjtő, Prune Face első szériás vörös műanyagból készített majd kézzel festett  prototípusát láthatjuk, amit kollégánk Squid Head-ként jegyez online fotóalbumában (imperialista huncutság).





A lényeg lent látható! A prototípus figura a Cloud City Collectibles Inc.-től származik. Ez alapból jó jel, hiszen egy nevesebb, komoly múlttal rendelkező kereskedőről van szó. Az alábbi dokumentum kiállításával a CCC Inc. cégvezetője tanúsítja, hogy a prototípus természeténél fogva pre-produkciós (kb. próbagyártás során, gyártást megelőzően került előállításra), alapos vizsgálaton esett át eredetiségének ellenőrzése céljából és közvetlenül egy a Kennerrel valaha kapcsolatban álló személytől vagy más megbízható forrásból származik, aki maga tudja igazolni, hogy egy a Kennerrel valaha kapcsolatban álló személytől vásárolta.

"A fenti információ a mai (2003. június 5.) legjobb tudásom szerint igaz". T.H. Derby. 
Becsszó?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése