2010. szeptember 1., szerda

12"-es Jumbo Vintage Boba Fett replika a Gentle Giant-tól

A legújabb szerelmem. Ráadásul a Brian's Toysnál a Boba Fett jelmezt valaha filmes jelenetben magára öltő mindhárom szereplő által (Jeremy Bulloch - ő azért biztos mindenkinek ismerős,  Dickey Beer - magyarul  "Tökös" Sör, vicccet félretéve Mr. Beer kaszkadőrként bújt a hírhedt sisakba,  John Morton - Dack Ralter karaktere mellett egy jelenet erejéig Boba Fett-et is eljátszhatta) dedikálva lehetett kapni potom 350 $-ért. Erre őszintén mondom, hogy szinte ingyen volt, de természetesen elvitték mint jawák a droidot és most már csak a nyálamat csorgathatom.


A Gentle Giant-os fiúk 3D-s szkennelés alapján a legapróbb részletekig menően azonos másolatot készítettek az eredeti figuráról, Hong-Kong feliratostul, "blaszter rájfölostul", sőt még a sisak közepén húzódó elmaradhatatlan sorja is megegyezik az eredetivel. Van azonban egy aprócska bökkenő - ez pedig a méret: 12"-es lett  3 3/4" helyett. Csupán 1500 darab készült belőle, úgyhogy jó lesz sietni!


Nem Boba volt az első fecske, hanem a ComicConon  exkluzívként debütáló Jumbo Vintage Storm Trooper, belőle szintúgy csak 1500 példány látott napvilágot.


A sort hamarosan Luke, Han, Leia, Csubakka, Ben Kenobi, C-3PO, R2-D2,  textil köpenyes (!sajna?)  jawa, buckalakó, és igen - Darth Vader figurák folytatják. Nagy siker esetén talán az utolsó 17 figuráig is eljutunk majd...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése